To prawda, szukałem w necie informacji, co będzie "motywem przewodnim" Bazaru i nigdzie ani słowa... być może skończy się bezładnej wystawie tego co przyjedzie i, jak zwykle, straganach z drogimi gadżetami
Frakcja zachodnia uzytkownikow renault http://www.fzur.pl zaprasza wszystkich do Wałcza na grill spot nad rzeczką Pluskota w pięknych okolicznościach przyrody (w pobliżu las) dnia 31.05.2009 godz 11. Zawsze spotykaliśmy sie w Szczecinie, więc tym razem zapraszamy ekipę ze szczecina, okolic i innych zakątków naszego regionu do Wałcza na grilla i pogawędkę. fotki miejsca spotkana na zachęte:
zdjecia dzieki uprzejmosci i autorstwa kolegi Prosiaczka231 miejsce spotkania to cpn Orlen na wlocie do Wałcza od strony Szczecina. Wlatujący z innej strony do Wałcza skierują sie na Szczecin i na wylocie bedzie Orlen. Tam będzxiemy na was oczekiwac! pozdrawiam i zapraszam... w razie problemow z trafieniem 506 120 777 blondas
_________________ Prędkość nie zabija, to nagłe zatrzymanie powoduję śmierć. Leciałem 260Km/h Caddilacem STS 32v NorthStar Leciałem 200Km/h Bmw M5 E39 Leciałem 180Km/h Audi A6 2.6 V6 C4 I nadal żyje:-)
szukałem w necie informacji, co będzie "motywem przewodnim" Bazaru i nigdzie ani słowa... być może skończy się bezładnej wystawie tego co przyjedzie i, jak zwykle, straganach z drogimi gadżetami
Postów: 22364 Miejscowość: Bydgoszcz Samochód: VW Polo Coupe
Re: Gdzie warto pojechać...
No a czego się spodziewasz po bazarze moto ? Tancerek go-go ? Wiadomo motory, zabytkowe samochody i kupa szmelcu. Po to ludzie tam przyjeżdżają żeby zdobyć niedostępne nigdzie części...
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
Śro, 01.07.2009, 10:17
Ice
Moderator
Re: Gdzie warto pojechać...
Tak, tylko wypadało by podać chociaż najprostsze info czego się tam mogą spodziewać ludzie, którzy w tym nie siedzą, bo nie jest to jakaś super znana impreza o której każdy wie...
_________________ ||pajacyk.pl|| Kliknij raz dziennie. Codziennie.
Airshow to nie tylko samoloty, ale przede wszystkim duża impreza plenerowa. Sam samolotami się nie interesuje kompletnie, ale jest to impreza typowo pokazowa, zawsze jest na co popatrzeć i nie jest to jakiś mały pokazik przy weekendzie 4 samolotów, lecz prestiżowa impreza, gdzie można spotkać parę rodzynków. No i nie ma to jak dudnienie w płucach, którego nie da żaden bas, gdy przeleci myśliwiec tuż obok was
_________________ ||pajacyk.pl|| Kliknij raz dziennie. Codziennie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości