|
|
Obecny czas: Śro, 25.04.2018, 21:25
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
janczar
|
 Re: Dowcipy
W restauracji: - Co podać? - Ziemniaki puree i wieprzowinę. - Posypać cebulką? - A trzeba dopłacić? - A pan na pewno może jeść wieprzowinę?
|
Pon, 07.09.2015, 1:26 |
|
 |
parigot
Samochód: SD4, CDI V6, HDI 1,4
|
Noc poslubna, swiezy malzonek po akcie rozpromieniony pyta czy moze od dzisiaj do niej mowic Ewa.
- No, ale dlaczego? - pyta swiezo poslubiona zona - No, bo wiesz, jestes moja pierwsza a Ewa byla pierwsza kobieta na ziemi...To dlatego - Hmm, no to ja bym chciala na ciebie mowic Moskwicz - Moskwicz? - Bos ty 412 juz
Smialem z tego jak jak glupi ostanio... Hehe
|
Czw, 10.09.2015, 20:39 |
|
 |
kawii
|
Wnuczka paraduje nago po mieszkaniu, a babcia przygląda jej się badawczo. - Wnusiu, czemu ty chodzisz goła po mieszkaniu? - pyta. - Babciu to jest ekologiczna piżama - odpowiada wnuczka. Babcia wieczorem wchodzi do kuchni nago, dziadek spogląda na nią zdziwiony i pyta: - A co ty taka goła po domu chodzisz? - Wcale nie jestem goła. To jest moja nowa, ekologiczna piżama - tłumaczy babcia. - Jakaś taka niewyprasowana...
|
Pon, 25.07.2016, 10:52 |
|
 |
kasia1979
|
Hotel, recepcjonista zagaja do nowo przybyłej pary: - Urlop? - Tak... - A dzieci państwo posiadają? - Posiadają... - A to tym razem państwo nie zabrali? - Nie zabrali... - Tylko we dwoje? Romantyczny wypad! - Tak... - A kto został z dziećmi? - Żona.
_________________ www.gladkacera.pl
|
Wto, 11.10.2016, 11:20 |
|
 |
higher44
|
Rozmowa o pracę:
Jakie są pańskie główne słabości? Daję semantycznie poprawne, ale nie mające praktycznego zastosowania odpowiedzi. Czy może Pan podać jakiś przykład? Tak, mogę.
|
Śro, 26.10.2016, 13:57 |
|
 |
kulikowski
|
Dzwoni facet na policję: - "Ratunku!, panowie, złodzieje mi się włamują do garażu!" - mówi przerażony. - "Przykro nam bardzo, nie mamy wolnego radiowozu!" - odpowiada aspirant. Facet rozłącza się. Po chwili dzwoni znowu: - "Panowie, ja dzwonie w sprawie tych włamywaczy. Nie kłopoczcie się już, zastrzeliłem ich!" - mówi. Natychmiast pojawiają się trzy radiowozy i śmigłowiec nad posesją. Policjanci łapią włamywaczy. - "Jak to jest: powiedział pan, że zastrzelił włamywaczy?" - pyta dowódca akcji. - "A wy powiedzieliście, że nie macie wolnego radiowozu!" - odpowiada poszkodowany.
---***---
- Czym się różni sędzia z Gdańska od sędziego z Wrocławia? - Pierwszemu brakuje pamięci, a drugi ma jej za dwa tysiące.
---***---
Jaś, Małgosia i Baba Jaga postanowili zapisać się na studia. Jaś wybrał chemię na uniwerku, Małgosia filozofię, a Baba Jaga inżynierię lądową na polibudzie. Po pierwszym semestrze spotykają się i wymieniają swoje doświadczenia: - Jak tam u Was na studiach? - pyta Jaś - U mnie tylko zakuwanie ... - U mnie tylko same imprezy ... - odpowiada Małgosia. - A u mnie są i zakuwanie i imprezy, za to jestem najseksowniejszą laską na roku! - odpowiada Baba Jaga.
|
Pon, 20.02.2017, 21:21 |
|
 |
motofrik
|
Fajnie poczytać szczególnie w gorszy dzień 
|
Śro, 10.05.2017, 12:54 |
|
 |